Despre Lokko
Dezvoltatorii aplicatiei Lokko au pornit de la premisa potrivit careia ceea este inca deficitar acoperit actualmente pe piata de curierat este orientarea catre nevoile persoanelor fizice (fie expeditori, fie destinatari) si deplasarea centrului de putere catre clientul individ, care devine gradual, odata cu cresterea ponderii comertului online, din ce in ce mai relevant in piata.

Exista, de asemenea, o nevoie de livrare intr-un timp cat mai redus, timpul parca se "contracta" in lumea de azi, iar satisfacerea aceastei nevoi a fost limitata doar de factorul "pret". Livrarea in aceeasi zi este mai costisitoare in mod normal, datorita in principal densitatii reduse de curieri si costurilor indirecte, exact aspectele asupra carora ne-am focusat sa le rezolvam.

In acelasi timp, este o nevoie de flexibilitate, destinatarul are nevoie sa primeasca ceea ce doreste in intervalul exact de timp care ii convine, in locul in care ii convine, eventual si de la cine ii convine, o persoana pe care sa o poata contacta direct, pentru a avea incredere deplina. Tot pentru incredere, e de dorit sa poata vedea in timp real unde ii este expedierea.

Ei bine, tuturor acestor provocari, aplicatia Lokko le gaseste raspuns.

Lokko este deci o aplicatie mobila destinata acoperirii unor nevoi existente legate de piata de curierat rapid si menita a facilita o legatura directa intre curier, expeditor, destinatar, asigurand livrarea imediata sau la ora dorita, trasabilitatea si eliminand o serie de costuri indirecte.

Este destinata nevoilor de curierat local cu livrare in aceeasi zi si se adreseaza cu precadere persoanelor fizice si trimiterilor locale, asigurand, in paralel, un maxim de viteza, un maxim de personalizare a serviciului, maxim de atentie a curierului si toate acestea in conditiile minimizarii pretului.

Procedural, expeditorul comanda un curier, il alege in functie de anumite criterii, dintre care proximitatea si ratingul individual sunt cele primordiale, stabileste adresa de expediere si destinatia, achita, curierul ridica si livreaza si ia semnatura de primire pe telefonul mobil.

Ca feature-uri, oferim posibilitatea alegerii curierului, a alegerii intervalului orar de preluare si de livrare pe o plaja 365/7/24 (de asemenea o premiera pe piata romaneasca), multiple modalitati de plata, posibilitatea urmaririi traseului curierului pe tot parcursul livrarii, posibilitatea contactului expeditorului si destinatarului permanent cu curierul, confirmarea de primire in timp real insotita de fotografie, acordarea de rating curierului, oportunitatea efectuarii de cumparaturi in numele clientului, ca sa numim doar cateva.

In particular, pentru afaceri precum restaurantele, florariile, curatatoriile, dar si consumatori individuali, aplicatia “Lokko” si sistemul aferent de management al comenzilor au doua obiective principale:

Sa puna la dispozitia tuturor celor care au nevoi de transport local cu livrare in aceeasi zi, o retea de resurse umane (si materiale – dube, masini, scutere, biciclete - dotate corespunzator) intr-un mediu controlat, dispuse sa presteze aceste activitati la standardele solicitate, la cele mai reduse costuri posibile, in conditiile monitorizarii permanente a activitatii si a asigurarii unui contact direct intre expeditor, curier si destinatar.

Sa ofere tuturor celor care doresc sa obtina venituri utilizandu-si propria forta de munca si propriile resurse logistice, accesul in timp real la o gama vasta de comenzi generate de catre cei care au nevoie de serviciile lor. In egala masura Lokko ofera companiilor de curierat un canal de vanzare.

Lokko nu este o companie de curierat sau de taximetrie, ci un “market-place” care pune in legatura directa cererea cu oferta, in piata expedierilor / livrarilor / transporturilor instant sau programate, in aceeasi zi, in plan local.

Clientii nostri (expeditori si livratori) isi creaza un cont si achizitioneaza “vouchere” care le permit accesul, dupa caz, fie la o retea de livratori, fie la o gama de comenzi achitabile direct.

Accesul la comenzi poate fi achitat in mai multe moduri:
  • fiecare in parte, achitandu-se valoarea efectiva a transportului efectuat prin colaboratorii nostri.
  • intr-un mod mai avantajos - in calupuri de 10, 100 sau 500 comenzi generate / deservite, valabile pe o perioada de un an.
  • exista si varianta achizitionarii prealabile a unui acces nelimitat pe o perioada de un an la generarea sau la receptionarea de comenzi.
Fiecare nou utilizator care isi creaza un cont primeste cadou accesul la primele 10 comenzi, pentru a putea testa sistemul fara nicio alta obligatie in afara aceleia pe care o are fata de cealalta parte cu care interactioneza in procesul de transport (beneficiar / prestator).

Apasa aici pentru a-ti crea un cont.